Анонси - 22-03-2010, 06:03 - sasa 186

Де судитиме Дердо матч “Арсенал” – “Ворскла”?

Де судитиме Дердо матч “Арсенал” – “Ворскла”?

Стала відомою бригада арбітрів на пропущенні матчі 13-го туру, які відбудуться в середу, 24 березня.

Матч “Арсенал” – “Ворскла”, який невідомо де відбудеться і чи відбудеться він взагалі, обслуговуватиме арбітр в полі Олександр Дердо з Іллічівська ― син голови комітету арбітрів України і інспектора Віктора Дердо. Дердо-молодший двічі судив матчі за участю ворсклян. Вперше це трапилося 16 серпня 2008 року. У Львові місцеві горожани за неймовірної спеки розійшлася нульовою нічиєю. Олександр Дердо у тій зустрічі показав дві жовті картки нашій команді.

Друга гра за участю Дердо відбулася 26 травня 2009 року в Кривому Розі. Тоді “Ворскла” здолала “Кривбас” – 2:0. Цього разу рефері показав вже п\’ять “гірчичників” – дві ворсклянам і три суперникам.

Допомагатимуть Дердо арбітри на лінії ― Микола Левко (Чернівці) та Василь Ольшанецький (Івано-Франківськ). Резервний арбітр, він же головний рефері матчу молодіжних складів (ця гра відбудеться завтра, 23 березня, селищі Щасливе, що під Києвом) Євген Геренда (Калуш). Делегат ФФУ ― Олексій Чалишев (Севастополь). Інспектор ― Віктор Звягінцев (Донецьк).

Нагадуємо, що матч “Арсенал” – “Ворскла” має відбутися 24 березня. Пряма трансляція запланована на каналі “ТЕТ”. Початок о 15 годині.

Автанділ ПОТІДЗЕ

Погода